Vacatures & stages

Vacatures

Binnen de CorDeo scholengroep werken ruim 420 medewerkers met betrokkenheid, bevlogenheid en enthousiasme aan goed en christelijk onderwijs voor onze leerlingen. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je een hart voor kinderen, wil je werken vanuit je geloof in God en ben je toe aan een volgende stap? Dan maken we graag kennis met je!

Van al onze medewerkers verwachten we dat zij onze identiteitsverklaring ondertekenen.

Kijk op cordeoscholen.nl voor actuele vacatures binnen onze organisatie.

 

Zij-instromer

Ben je werkzaam in een ander vakgebied en wil je graag kijken of het onderwijs iets voor jou is? CorDeo Scholengroep denkt graag met je mee! We hebben interessante trajecten voor zij-instromers. Neem contact op met onze P&O afdeling, zij kunnen je er alles over vertellen. Je kunt mailen naar info@cordeoscholen.nl of bellen met 033-432 42 58.

Stages

Op het Christal vinden we het belangrijk om goed onderwijs te geven. Aan onze leerlingen, maar ook aan nieuwe en aankomende collega’s. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van studenten en willen hen nog enthousiaster maken voor het onderwijs. Daarom hebben we elk jaar een aantal stageplaatsen beschikbaar.

 

Pabo-stage

Wil je bij ons stage lopen vanuit je opleiding tot leerkracht basisonderwijs? Op het Christal werken we samen met studenten van de Viaa te Zwolle, de CHE te Ede en de Marnixacademie te Utrecht. Binnen onze school zijn interne coaches aanwezig om jou de juiste begeleiding te bieden.

 

Stage onderwijsassistent

Doe jij de opleiding tot onderwijsassistent en wil je je stage bij ons op school komen doen? We kijken graag samen met jou  of we je een passende plaats kunnen bieden op onze school.

Andere stage

Wil je een maatschappelijke stage, snuffelstage, oriëntatietraject of andere stage lopen? Je bent van harte welkom. In principe bieden we geen stageplaats aan oud-leerlingen, maar we zoeken graag met je mee naar een passende stageplaats op één van de andere CorDeo-scholen in de omgeving van Leusden.

Heb je interesse in een stage bij ons op school? Neem contact op met onze directeur!