Nieuwe ouder?

Heeft u nog geen kinderen op Het Christal, maar bent u wel geïnteresseerd in een goede, christelijke basisschool voor uw kind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze open dag op woensdag 13 maart van 9 uur – 12 uur. 

We geven u graag een rondleiding door de school en voeren een kennismakingsgesprek; daarin komt in ieder geval onze christelijke identiteit aan bod, en we vertellen u graag hoe wij vorm geven aan ons onderwijs. Als u na de kennismaking en de rondleiding op het Christal besluit uw kind(eren) te willen aanmelden bij ons op school, dan sturen we u de aanmeldingsformulieren toe per mail. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met onze identiteitscommissie. In dat gesprek praten we graag verder over geloof(sbeleving) en identiteit. Een overzicht van de route aanmelden vindt u hier. Daarnaast informeren we u graag over de zorgplicht die we hebben als scholen in Nederland. Daarover kunt u meer lezen in aanmelding en zorgplicht . We vragen alle ouders onze identiteitsverklaring te ondertekenen.

Namens het hele team: van harte welkom op Het Christal in Leusden!

 

Vanwege capaciteitsproblemen in ons gezamenlijke gebouw MFC Atlas zijn we met de Gemeente Leusden in overleg over een structurele oplossing. We houden u op de hoogte omtrent deze ontwikkelingen.